Sure Security & Services

Sure Security & Services


Sure Security & Services is een betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat zich richt op het waarborgen van zakelijk succes door middel van maatwerkbeveiligingsoplossingen. Ze zijn gecertificeerd en bedienen diverse sectoren, met een persoonlijke aanpak en een team van gekwalificeerde medewerkers.

beveiligingsbedrijf sure security & services

GARANDEER UW BEDRIJFSSUCCES
Stabiliteit is de sleutel tot zakelijk succes, ongeacht de sector. Een solide interne structuur is essentieel, maar de keuze voor partners in dienstverlening speelt ook een cruciale rol in het bereiken van uw doelen. Een grondige beveiligingsstrategie voor uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten zorgt voor gemoedsrust in een veilige werkomgeving. Sure Security & Services streeft naar een partnerschap waarbij ‘samenwerking’ centraal staat. Wij hebben oog voor uw behoeften en zetten ons in om deze te beschermen. Sure Security & Services biedt maatwerk oplossingen zodat u zich kunt focussen op de ontwikkeling van uw markt en het realiseren van uw zakelijke ambities.

OVER DE ORGANISATIE
Sure Security & Services is een gecertificeerde organisatie en wordt gerekend tot de middelgrote, landelijk opererende beveiligingsbedrijven. Wij behandelen zowel eenvoudige als complexe beveiligingsproblemen voor de (semi-)overheid, het bedrijfsleven en particulieren. Onze medewerkers worden ook steeds vaker ingezet in publieke ruimtes.

EEN PERSOONLIJKE AANPAK
Geen twee opdrachten zijn identiek. Elk (potentieel) risico kan zich op unieke wijze manifesteren en escaleren tot ernstige situaties. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak in onze benaderingsmethodiek.

ONS TEAM
Bij Sure Security & Services werken wij met een uitgebreid, flexibel inzetbaar team van enthousiaste, gekwalificeerde professionals. Onze medewerkers zijn ons grootste goed en worden zorgvuldig geselecteerd, getraind en ingewerkt voordat zij worden ingezet op beveiligingsprojecten. Dit varieert van receptie- en gastheerschappen tot objectbeveiliging en andere gespecialiseerde functies.

Overzicht beveiligingsbedrijven

Bekijk de volgende bedrijven direct:
Beveiligingsbedrijf VGN Security
Beveiligingsbedrijf Vossec Security
Beveiligingsbedrijf Nimo Dog Security
Beveiligingsbedrijf Van Bokhoven Security
Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Van Der Velden Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Gideon Security

Ontvang vacatures direct in je mailbox