Den Haag

beveiliger vacatures den haag
Op zoek naar een baan als beveiliger in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de beveiligingssector en hebben regelmatig vacatures voor beveiligers die willen werken in Den Haag. Bij ons kun je rekenen op een uitdagende baan in een professionele en dynamische werkomgeving.

Voor beveiligers!

  • Super veel vacatures
  • Eenvoudig en snel zoeken
  • Altijd de nieuwste vacatures
  • Plaats je CV gratis!

Meld je gratis aan op onze website en ontvang vacature-updates rechtstreeks in je inbox. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste beveiligingsvacatures door het hele land!

Volgende werknemer

Leone Oudemast

Leone is onze nieuwe collega!

Wanneer Leone niet op zijn motor aan het touren is, neemt hij de zorg op zich voor onze nieuwe relaties! Heb je een vraag? Leone, weet (bijna) overal antwoord op!

vacature beveiliging Leone

Finn, ónze beveiliger

Werelds beste beveiliger, kantoorbaas, druktemaker, trouwe viervoeter, knuffelbeer, ontstresser, wandelaar, bottenfluisteraar, onze vrolijke vriend, karma schutter en kantoorwachter!
Finn de hond

 

Letty Bronsema

Letty is mede eigenaar en richt zich op het contact met onze relaties. Je hebt haar vast al eens gesproken. Zij gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jullie openstaande vacatures! Een keertje een goed gesprek met Letty?

vacature beveiliging letty

 

Matthijs Oostra

Matthijs zorgt ervoor dat de gehele website met alle online activiteiten daaromheen goed staan. Hij doet dit zelfs zo goed dat de meeste vacatures op onze site hoger scoren dan eigen websites of zelfs een Indeed. Hierdoor krijgen onze klanten nóg meer goede cv’s binnen! Een keertje sparren met Matthijs?

vacature beveiliging matthijs

Waarom werken als beveiliger in Den Haag?

Den Haag is een bruisende stad met veel bedrijvigheid en tal van evenementen. Als beveiliger in Den Haag ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de veiligheid en het bewaken van de orde op verschillende locaties, zoals winkelcentra, kantoren, evenementen, en meer. Je werkt samen met een team van professionele en ervaren beveiligers en krijgt te maken met een breed scala aan situaties en uitdagingen.

Vacatures voor beveiligers in Den Haag

Wij hebben regelmatig vacatures voor beveiligers in Den Haag en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten. Als beveiliger bij ons krijg je de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het handhaven van de veiligheid en het bewaken van de orde in Den Haag.

Kwalificaties voor beveiligers in Den Haag

Als beveiliger in Den Haag moet je beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, een proactieve houding, en een goede fysieke conditie. Daarnaast is het belangrijk dat je een geldig diploma Beveiliger 2 hebt, of bereid bent om dit diploma te behalen. Ook ervaring in de beveiligingssector is een pre.

Solliciteren voor een baan als beveiliger in Den Haag

Ben je geïnteresseerd in een baan als beveiliger in Den Haag? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog! Bij ons krijg je de kans om te werken in een professionele en dynamische werkomgeving en je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om door te groeien.

Ben je op zoek naar een functie als beveiliger in een andere regio of plaats? Wij hebben ook vacatures voor beveiligers in Groningen, Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Limburg, Gelderland en Den Haag.

Ontvang vacatures direct in je mailbox