Luchthavenbeveiliger

Luchthavenbeveiliger vacatures
Als je op zoek bent naar een uitdagende carrière als luchthavenbeveiliger, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn trots om onze uitgebreide selectie van vacatures voor beveiligers op de luchthaven te presenteren. Onze vacatures bieden je de mogelijkheid om te werken op een van de meest opwindende plekken ter wereld, namelijk de luchthaven.

Voor beveiligers!

  • Super veel vacatures
  • Eenvoudig en snel zoeken
  • Altijd de nieuwste vacatures
  • Plaats je CV gratis!

Meld je gratis aan op onze website en ontvang vacature-updates rechtstreeks in je inbox. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste beveiligingsvacatures door het hele land!

 

Volgende werknemer

Leone Oudemast

Leone is onze nieuwe collega!

Wanneer Leone niet op zijn motor aan het touren is, neemt hij de zorg op zich voor onze nieuwe relaties! Heb je een vraag? Leone, weet (bijna) overal antwoord op!

vacature beveiliging Leone

Finn, ónze beveiliger

Werelds beste beveiliger, kantoorbaas, druktemaker, trouwe viervoeter, knuffelbeer, ontstresser, wandelaar, bottenfluisteraar, onze vrolijke vriend, karma schutter en kantoorwachter!
Finn de hond

 

Letty Bronsema

Letty is mede eigenaar en richt zich op het contact met onze relaties. Je hebt haar vast al eens gesproken. Zij gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jullie openstaande vacatures! Een keertje een goed gesprek met Letty?

vacature beveiliging letty

 

Matthijs Oostra

Matthijs zorgt ervoor dat de gehele website met alle online activiteiten daaromheen goed staan. Hij doet dit zelfs zo goed dat de meeste vacatures op onze site hoger scoren dan eigen websites of zelfs een Indeed. Hierdoor krijgen onze klanten nóg meer goede cv’s binnen! Een keertje sparren met Matthijs?

vacature beveiliging matthijs

Werken als beveiliger op de luchthaven is een unieke ervaring. Het is niet alleen spannend, maar ook erg belangrijk werk. Als luchthavenbeveiliger ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van de passagiers en de luchthavenmedewerkers. Je zult werken in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. Daarnaast krijg je de kans om te werken met mensen van over de hele wereld, en zo je talenkennis uit te breiden.

Bij ons vind je een breed scala aan vacatures voor luchthavenbeveiligers. Onze vacatures variëren van fulltime- tot parttimefuncties. Er zijn verschillende taken en verantwoordelijkheden die aan bod komen bij het werken als luchthavenbeveiliger. Je kunt bijvoorbeeld werken als toegangscontroleur, screeningsofficier, bagagescreener of veiligheidsagent. Elk van deze functies heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en eisen, maar één ding hebben ze gemeen: ze bieden allemaal een spannende en uitdagende carrière.

We zoeken voortdurend naar gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten om ons team te versterken. Of je nu een ervaren beveiliger bent of net begint in de beveiligingssector, we hebben de juiste vacature voor jou. We bieden uitgebreide trainingen en opleidingen om ervoor te zorgen dat onze beveiligers de juiste vaardigheden en kennis hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Bij ons kun je rekenen op een competitief salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een vriendelijke werkomgeving. We hechten veel waarde aan onze medewerkers en zorgen ervoor dat ze de ondersteuning en het respect krijgen dat ze verdienen. We bieden ook tal van mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en groei, zodat onze medewerkers hun vaardigheden en ervaring kunnen uitbreiden en hun carrière naar een hoger niveau kunnen tillen.

Als je op zoek bent naar een spannende en uitdagende carrière als luchthavenbeveiliger, kijk dan eens naar onze vacatures. Bij ons vind je een uitgebreide selectie van vacatures voor beveiligers op de luchthaven. We bieden een unieke werkomgeving, uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Solliciteer vandaag nog en begin aan je nieuwe carrière als luchthavenbeveiliger!

Ontvang vacatures direct in je mailbox