Objectbeveiliger

Werken als object beveiliger?

Werken als object beveiliger kan een zinvolle en uitdagende carrière zijn. Als object beveiliger ben je verantwoordelijk voor het beveiligen van gebouwen, terreinen en eigendommen. Je houdt toezicht op de veiligheid en handhaaft de regels om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt en dat er geen inbreuk wordt gemaakt op de veiligheid. Objectbeveiliging is een belangrijke taak en vereist een hoog niveau van professionaliteit en betrouwbaarheid.

Alle vacatures

  • Dé enige echte vacature site voor beveiligers en beveiligingsbedrijven! Een soort community waar beveiligers en bedrijven elkaar ontmoeten! En daar worden wij blij van!
    Ik wil alle vacatures zien!
Volgende werknemer

Leone Oudemast

Leone is onze nieuwe collega!

Wanneer Leone niet op zijn motor aan het touren is, neemt hij de zorg op zich voor onze nieuwe relaties! Heb je een vraag? Leone, weet (bijna) overal antwoord op!

vacature beveiliging Leone

Finn, ónze beveiliger

Werelds beste beveiliger, kantoorbaas, druktemaker, trouwe viervoeter, knuffelbeer, ontstresser, wandelaar, bottenfluisteraar, onze vrolijke vriend, karma schutter en kantoorwachter!
Finn de hond

 

Letty Bronsema

Letty is mede eigenaar en richt zich op het contact met onze relaties. Je hebt haar vast al eens gesproken. Zij gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jullie openstaande vacatures! Een keertje een goed gesprek met Letty?

vacature beveiliging letty

 

Matthijs Oostra

Matthijs zorgt ervoor dat de gehele website met alle online activiteiten daaromheen goed staan. Hij doet dit zelfs zo goed dat de meeste vacatures op onze site hoger scoren dan eigen websites of zelfs een Indeed. Hierdoor krijgen onze klanten nóg meer goede cv’s binnen! Een keertje sparren met Matthijs?

vacature beveiliging matthijs

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is een vorm van beveiliging die gericht is op het beschermen van eigendommen. Dit kan variëren van het beveiligen van een kantoorpand of een fabriek tot het bewaken van een winkelcentrum. Het doel van objectbeveiliging is om een veilige omgeving te creëren voor mensen en eigendommen. Objectbeveiliging omvat het controleren van toegang, het bewaken van de omgeving, het controleren van goederen en het beheren van bezoekersstromen. Als objectbeveiliger ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze taken en het rapporteren van eventuele problemen.

Wat zijn de vereisten om als objectbeveiliger te werken?

Om als objectbeveiliger te kunnen werken, zijn er enkele vereisten waaraan je moet voldoen. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn, in het bezit zijn van een diploma beveiliger 2 en een geldig legitimatiebewijs hebben. Daarnaast moet je een goede kennis hebben van de Nederlandse taal en communicatief vaardig zijn. Ook moet je fysiek in staat zijn om de taken van een objectbeveiliger uit te voeren en geen strafblad hebben.

Welke vaardigheden zijn nodig om een goede objectbeveiliger te zijn?

Als objectbeveiliger heb je een aantal belangrijke vaardigheden nodig om je werk goed te kunnen doen. Een van de belangrijkste vaardigheden is het vermogen om snel en accuraat te kunnen handelen. In noodsituaties moet je in staat zijn om snel te reageren en adequaat te handelen. Daarnaast is het belangrijk om goed te kunnen communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Als objectbeveiliger moet je in staat zijn om duidelijke instructies te geven en te ontvangen. Verder moet je goed kunnen samenwerken met anderen en een professionele houding hebben.

Wat zijn de taken van een objectbeveiliger?

Als objectbeveiliger heb je een breed scala aan taken. Een van de belangrijkste taken is het bewaken van de toegang tot een gebouw of terrein. Je controleert wie er naar binnen en naar buiten gaat en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben. Daarnaast houd je toezicht op de omgeving en signaleer je eventuele afwijkingen of verdachte situaties. Je rapporteert deze aan je leidinggevende en onderneemt indien nodig actie.

Ontvang vacatures direct in je mailbox