Horeca beveiliging

Welkom bij onze vacaturesite voor beveiligers in de horeca! Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de beveiliging en wil je graag werken in de dynamische omgeving van de horeca? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod aan vacatures voor beveiligers die graag in de horeca willen werken als horecabeveiliger.

Volgende werknemer

Thijs Tiekstra

Thijs is naast fanatiek voetballer onze spits in het web!

Thijs zorgt voor veel online activiteiten, zo staan alle vacatures goed vindbaar online! Ook zorgt hij ervoor dat jouw bedrijf geen enkel cv mist! Eigenlijk is Thijs Keeper en spits tegelijk!

Finn de beveiliger

Werelds beste beveiliger, kantoorbaas, druktemaker, trouwe viervoeter, knuffelbeer, ontstresser, wandelaar, bottenfluisteraar, gezonde kantoorbite, niets ontwijkende vrolijke vriend, karma schutter en kantoorwachter!

vacature beveiliging Finn

Letty Bronsema

Letty is mede eigenaar en richt zich op het contact met onze relaties. Je hebt haar vast al eens gesproken. Zij gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jullie openstaande vacatures! Een keertje een goed gesprek met Letty?

vacature beveiliging letty

 

Matthijs Oostra

Matthijs zorgt ervoor dat de gehele website met alle online activiteiten daaromheen goed staan. Hij doet dit zelfs zo goed dat de meeste vacatures op onze site hoger scoren dan eigen websites of zelfs een Indeed. Hierdoor krijgen onze klanten nΓ³g meer goede cv’s binnen! Een keertje sparren met Matthijs?

vacature beveiliging matthijs

Waarom werken als horecabeveiliger?
Als horecabeveiliger ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en het personeel van een horecagelegenheid. Je zorgt ervoor dat de sfeer goed blijft en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Werken als horecabeveiliger is dan ook een zeer uitdagende en afwisselende baan, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Bovendien kun je als beveiliger in de horeca veel contact hebben met mensen en ervaring opdoen in een branche waarin gastvrijheid en klantvriendelijkheid centraal staan.

Ons aanbod aan vacatures
Op onze vacaturesite vind je een ruim aanbod aan vacatures voor beveiligers die graag in de horeca willen werken. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of een bijbaan naast je studie, wij hebben altijd een passende vacature voor jou. Onze vacatures zijn verspreid over heel Nederland, dus er is altijd wel een vacature bij jou in de buurt. Bovendien werken wij samen met gerenommeerde horecabedrijven, waardoor je zeker weet dat je aan de slag gaat bij een betrouwbare werkgever.

Onze werkwijze
Bij het zoeken naar een nieuwe baan is het belangrijk dat je snel en gemakkelijk vacatures kunt vinden die bij jou passen. Daarom hebben wij onze website zo ingericht dat je eenvoudig kunt zoeken naar vacatures die aan jouw wensen voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op locatie, functie en dienstverband. Daarnaast zijn onze vacatures altijd actueel en kun je direct solliciteren via onze website. Bovendien staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste baan.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij helpen jou graag.