Sus Team

Wil jij werken in een sus team?
Als het gaat om beveiligingsvacatures, kan het werken als beveiliger in een SUS team een zeer uitdagende en opwindende mogelijkheid zijn. SUS staat voor Security & Safety Unit en deze teams zijn gespecialiseerd in het bieden van beveiligingsdiensten voor verschillende soorten locaties en gebeurtenissen. Als u op zoek bent naar vacatures als beveiliger in een SUS team, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze site biedt een breed scala aan vacatures voor beveiligers die geïnteresseerd zijn om in een SUS team te werken. Wij werken samen met verschillende bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar beveiligingspersoneel voor hun SUS teams. Onze vacatures zijn gericht op mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden, zodat we iedereen een kans kunnen bieden om deel uit te maken van een SUS team.

Onze vacatures voor beveiligers in SUS teams zijn beschikbaar op verschillende locaties, waaronder ziekenhuizen, luchthavens, winkelcentra en evenementen. Dit betekent dat u de kans krijgt om te werken op interessante en diverse locaties, terwijl u tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoet als beveiliger.

Bovendien bieden wij ook mogelijkheden voor beveiligingspersoneel om door te groeien binnen SUS teams. Dit betekent dat u de kans krijgt om uw vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, terwijl u werkt aan het verbeteren van de beveiliging en veiligheid van mensen op verschillende locaties en evenementen.

Als u op zoek bent naar vacatures als beveiliger in een SUS team, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze vacatures of als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van een SUS team.

Voor beveiligers!

  • Super veel vacatures
  • Eenvoudig en snel zoeken
  • Altijd de nieuwste vacatures
  • Plaats je CV gratis!

Meld je gratis aan op onze website en ontvang vacature-updates rechtstreeks in je inbox. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste beveiligingsvacatures door het hele land!

Volgende werknemer

Thijs Tiekstra

Thijs is naast fanatiek voetballer onze spits in het web!

Thijs zorgt voor veel online activiteiten, zo staan alle vacatures goed vindbaar online! Ook zorgt hij ervoor dat jouw bedrijf geen enkel cv mist! Eigenlijk is Thijs Keeper en spits tegelijk!

Finn de beveiliger

Werelds beste beveiliger, kantoorbaas, druktemaker, trouwe viervoeter, knuffelbeer, ontstresser, wandelaar, bottenfluisteraar, gezonde kantoorbite, niets ontwijkende vrolijke vriend, karma schutter en kantoorwachter!

vacature beveiliging Finn

Letty Bronsema

Letty is mede eigenaar en richt zich op het contact met onze relaties. Je hebt haar vast al eens gesproken. Zij gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jullie openstaande vacatures! Een keertje een goed gesprek met Letty?

vacature beveiliging letty

 

Matthijs Oostra

Matthijs zorgt ervoor dat de gehele website met alle online activiteiten daaromheen goed staan. Hij doet dit zelfs zo goed dat de meeste vacatures op onze site hoger scoren dan eigen websites of zelfs een Indeed. Hierdoor krijgen onze klanten nóg meer goede cv’s binnen! Een keertje sparren met Matthijs?

vacature beveiliging matthijs

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij helpen jou graag.