Beveiliger ziekenhuis

Vacatures ziekenhuis beveiliging: werken als beveiliger in het ziekenhuis
Als het gaat om werken als beveiliger in het ziekenhuis, is het een baan die veel verantwoordelijkheid en toewijding vereist. Je hebt niet alleen de taak om patiënten en bezoekers te beschermen, maar ook om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de medewerkers en de medische apparatuur gewaarborgd blijft. Werken als beveiliger in het ziekenhuis kan dan ook een uitdagende maar zeer lonende carrière zijn voor mensen die op zoek zijn naar een baan in de beveiligingssector.

Voor beveiligers!

  • Super veel vacatures
  • Eenvoudig en snel zoeken
  • Altijd de nieuwste vacatures
  • Plaats je CV gratis!

Meld je gratis aan op onze website en ontvang vacature-updates rechtstreeks in je inbox. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste beveiligingsvacatures door het hele land!

Volgende werknemer

Thijs Tiekstra

Thijs is naast fanatiek voetballer onze spits in het web!

Thijs zorgt voor veel online activiteiten, zo staan alle vacatures goed vindbaar online! Ook zorgt hij ervoor dat jouw bedrijf geen enkel cv mist! Eigenlijk is Thijs Keeper en spits tegelijk!

Finn de beveiliger

Werelds beste beveiliger, kantoorbaas, druktemaker, trouwe viervoeter, knuffelbeer, ontstresser, wandelaar, bottenfluisteraar, gezonde kantoorbite, niets ontwijkende vrolijke vriend, karma schutter en kantoorwachter!

vacature beveiliging Finn

Letty Bronsema

Letty is mede eigenaar en richt zich op het contact met onze relaties. Je hebt haar vast al eens gesproken. Zij gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jullie openstaande vacatures! Een keertje een goed gesprek met Letty?

vacature beveiliging letty

 

Matthijs Oostra

Matthijs zorgt ervoor dat de gehele website met alle online activiteiten daaromheen goed staan. Hij doet dit zelfs zo goed dat de meeste vacatures op onze site hoger scoren dan eigen websites of zelfs een Indeed. Hierdoor krijgen onze klanten nóg meer goede cv’s binnen! Een keertje sparren met Matthijs?

vacature beveiliging matthijs

Werken als beveiliger in het ziekenhuis: wat houdt het in?

Werken als beveiliger in het ziekenhuis is een uitdagende taak waarvoor een speciale set vaardigheden en training vereist is. Als beveiliger in het ziekenhuis ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van patiënten, bezoekers en personeel. Dit houdt in dat je niet alleen moet kunnen omgaan met agressie en conflicten, maar ook dat je de juiste protocollen moet volgen om te voorkomen dat er medische apparatuur gestolen wordt.

Een andere belangrijke taak van de beveiliger in het ziekenhuis is het controleren van de bezoekersstromen. Dit betekent dat je moet weten wie er het ziekenhuis binnenkomt en wie er weer vertrekt. Daarnaast is het belangrijk om verdachte situaties te kunnen signaleren en daarop te kunnen handelen.

Vaardigheden die nodig zijn voor werken als beveiliger in het ziekenhuis

Als beveiliger in het ziekenhuis is het belangrijk om over de juiste vaardigheden te beschikken. Dit zijn onder andere:

  • Goede communicatieve vaardigheden: je moet in staat zijn om te communiceren met patiënten, bezoekers en medewerkers op een duidelijke en professionele manier.
  • Stressbestendigheid: werken in een ziekenhuisomgeving kan stressvol zijn. Als beveiliger moet je in staat zijn om rustig te blijven in stressvolle situaties.
  • Oplettendheid: je moet in staat zijn om verdachte situaties te signaleren en daarop te kunnen handelen.
  • Flexibiliteit: werken als beveiliger in het ziekenhuis vereist vaak werken in onregelmatige diensten en het kunnen omgaan met onverwachte situaties.

Vacatures voor beveiligers in het ziekenhuis: waar vind je ze? Op onze website www.vacaturebeveiliging.nl staan alle vacatures in Nederland waar ziekenhuizen beveiligers zoeken!

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij helpen jou graag.