Evenementen beveiliging

Werken op evenementen?

Evenementenbeveiliger
Werken op de gaafste evenementen als beveiliger? Dat kan! Hier vind je alle vacatures die te maken hebben met evenementen en beveiliger of beveiligen. Het leuke aan het werken als evenementenbeveiliger is dat je bijna altijd met vrolijke mensen te maken hebt. Mensen die een weekend lang naar hun favoriete bands komen luisteren, meestal in groepsverband en in gezellige sferen.

Bekijk alle vacatures

Onze
reviews

Dit is wat onze flexwerkers vertellen.

Volgende werknemer

Thijs Tiekstra

Thijs is naast fanatiek voetballer onze spits in het web!

Thijs zorgt voor veel online activiteiten, zo staan alle vacatures goed vindbaar online! Ook zorgt hij ervoor dat jouw bedrijf geen enkel cv mist! Eigenlijk is Thijs Keeper en spits tegelijk!

Finn de beveiliger

Werelds beste beveiliger, kantoorbaas, druktemaker, trouwe viervoeter, knuffelbeer, ontstresser, wandelaar, bottenfluisteraar, gezonde kantoorbite, niets ontwijkende vrolijke vriend, karma schutter en kantoorwachter!

vacature beveiliging Finn

Letty Bronsema

Letty is mede eigenaar en richt zich op het contact met onze relaties. Je hebt haar vast al eens gesproken. Zij gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jullie openstaande vacatures! Een keertje een goed gesprek met Letty?

vacature beveiliging letty

 

Matthijs Oostra

Matthijs zorgt ervoor dat de gehele website met alle online activiteiten daaromheen goed staan. Hij doet dit zelfs zo goed dat de meeste vacatures op onze site hoger scoren dan eigen websites of zelfs een Indeed. Hierdoor krijgen onze klanten nΓ³g meer goede cv’s binnen! Een keertje sparren met Matthijs?

vacature beveiliging matthijs

Veiligheid
Jij zorgt ervoor als beveiliger dat deze bezoekers een onvergetelijke maar vooral veilig evenement hebben. En niet alleen deze mensen maar ook het personeel wat op de evenementen aan het werk is. Al met al komt het erop neer dat alle mensen op een festival/evenement veilig zijn.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Wij helpen jou graag.