Van der Velden Beveiliging


Van der Velden Beveiliging


BDG Beveiliging is een particulier beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsdienstverlening. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Barneveld, met aanvullende surveillance-opstartkantoren in de regio. Onze diensten kunnen zowel nationaal worden aangeboden vanuit eigen beheer als in samenwerking met onze gevestigde partners. Hoewel wij een relatief jong bedrijf zijn, putten wij uit meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Met deze uitgebreide kennis en ervaring positioneert BDG Beveiliging zich als uw totaalleverancier op het gebied van beveiliging.

Van der velden beveilging

Over Van der Velden Beveiliging

Bij Van Der Velden Beveiliging hechten we grote waarde aan het beschermen van uw eigendommen, het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen, het veiligstellen van het welzijn van uw personeel en het handhaven van een positieve en veilige sfeer wanneer dat nodig is. Onze toegewijde professionals staan 24/7 paraat om deze doelstellingen te realiseren en om potentiële risico’s proactief uit te sluiten.

Ons team gaat verder dan alleen het bieden van beveiligingsoplossingen; we streven ernaar een partnerschap met u aan te gaan. Door onze uitgebreide ervaring en expertise in risicobeheer kunnen wij op maat gemaakte strategieën ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en bedrijfsomgeving.

Bovendien geloven we in transparante communicatie en samenwerking. Daarom moedigen we open dialogen aan, zodat we uw verwachtingen volledig begrijpen en onze diensten kunnen afstemmen op uw unieke vereisten. Met Van Der Velden Beveiliging haalt u niet alleen een beveiligingspartner in huis, maar ook een team dat zich inzet voor uw gemoedsrust en zakelijk succes.

Diensten

Een schadebedrag van maar liefst 100 miljoen euro! En dit cijfer betreft alleen nog maar de directe gevolgen van gebeurtenissen zoals vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog aanzienlijk groter, met vertragingen in projecten en het niet halen van deadlines als treffende voorbeelden.

Om deze schades te verminderen of zelfs te voorkomen, biedt Van Der Velden Beveiliging op maat gemaakte oplossingen voor bouwplaatsbeveiliging. Bouwlocaties zijn voortdurend aan verandering onderhevig, wat beveiliging tot een uiterst precieze taak maakt. Met een uitgebreid scala aan veiligheidsmiddelen en beveiligingsdiensten zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bescherming van uw terrein en het soepel verlopen van het bouwproces.

Of het nu onze portiers zijn, onze hondengeleiders of beveiligers, ze staan 24/7 paraat om uw terrein op optimale wijze te beveiligen. Onze professionals hebben daarnaast uitgebreide expertise in het opzetten van toegangscontrolesystemen, waarbij ook alle administratieve aspecten worden geregeld en gewaarborgd. Met Van Der Velden Beveiliging kiest u niet alleen voor bescherming, maar ook voor een zorgvuldig opgebouwd systeem dat uw terrein en bouwprocessen veilig stelt.

Overzicht beveiligingsbedrijven

Bekijk de volgende bedrijven direct:
Beveiligingsbedrijf Sure Security Service
Beveiligingsbedrijf VGN Security Group
Beveiligingsbedrijf Nimo Dog Security
Beveiligingsbedrijf Vossec Security
Beveiligingsbedrijf Van Bokhoven Security
Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Gideon Security

Ontvang vacatures direct in je mailbox