Gideon Security


Gideon Security


BDG Beveiliging is een particulier beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsdienstverlening. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Barneveld, met aanvullende surveillance-opstartkantoren in de regio. Onze diensten kunnen zowel nationaal worden aangeboden vanuit eigen beheer als in samenwerking met onze gevestigde partners. Hoewel wij een relatief jong bedrijf zijn, putten wij uit meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Met deze uitgebreide kennis en ervaring positioneert BDG Beveiliging zich als uw totaalleverancier op het gebied van beveiliging.

Gideon security

Over Gideon Security

In de afgelopen 15 jaar hebben wij aanzienlijke groei doorgemaakt. Begonnen als een onderneming voor horecabeveiliging in Rotterdam, hebben we ons geleidelijk aan uitgebreid naar andere sectoren, waaronder evenementen-, object- en winkelbeveiliging in Zuid-Holland en de rest van Nederland. In deze diverse sectoren hebben we een solide en tevreden klantenkring opgebouwd. Deze groei leidde tot de oprichting van een Academy, waar diverse bijscholingen, opleidingen en cursussen worden aangeboden. Tegenwoordig verzorgen we ook trainingen voor medewerkers van retailbedrijven.

Gideon Security is uitgegroeid tot een goed georganiseerde organisatie waarop opdrachtgevers kunnen vertrouwen. Wij waarborgen hoogopgeleide en getrainde beveiligers die, dankzij hun uitstraling, vakkennis en communicatieve vaardigheden, veiligheidsrisico’s minimaliseren en het gevoel van veiligheid optimaliseren. Voor elk type onderneming zijn wij een flexibele en betrouwbare partner, en voor elke situatie bieden wij een passende oplossing, volledig afgestemd op uw waarden en bedrijfsprocessen. U kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke bemanning als volledige outsourcing.

De medewerkers van Gideon Security hebben diverse achtergronden, elk met hun eigen set van talenten en vaardigheden. Samen vormen zij een goed gecoördineerd team dat bedrijven, objecten en meer beveiligt. Wij zijn erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder vergunningsnummers ND-5778 en ND-5755. Het feit dat wij het Keurmerk Beveiliging dragen, biedt onze opdrachtgevers de garantie van onze vakkennis, uitstekende dienstverlening en integriteit.

Diensten

Wij bieden een veelzijdige dienstverlening die meerdere disciplines omvat, variërend van beveiliging in de horeca tot havenbeveiliging en van de bescherming van personen tot objectbeveiliging. Of het nu gaat om een incidentele inzet van onze diensten of een langdurige samenwerking, wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn!

Ons brede scala aan diensten stelt ons in staat om flexibel in te spelen op uw specifieke beveiligingsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar gespecialiseerde beveiliging voor een evenement, eenmalige beveiliging voor een specifieke locatie, of een duurzame partnerschap voor langdurige beveiligingsoplossingen, wij hebben de expertise en middelen om aan uw eisen te voldoen.

Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid maakt ons de ideale partner voor uiteenlopende beveiligingsuitdagingen. Wij streven ernaar om niet alleen aan, maar te overtreffen, de verwachtingen van onze klanten. Of het nu gaat om het waarborgen van de veiligheid van uw horecagelegenheid, havenfaciliteiten, individuen of objecten, wij zetten ons in voor een uitstekende dienstverlening die uw gemoedsrust bevordert. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn in het optimaliseren van uw beveiligingsstrategieën.

Overzicht beveiligingsbedrijven

Bekijk de volgende bedrijven direct:
Beveiligingsbedrijf Sure Security Service
Beveiligingsbedrijf VGN Security Group
Beveiligingsbedrijf Nimo Dog Security
Beveiligingsbedrijf Vossec Security
Beveiligingsbedrijf Van Bokhoven Security
Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Van der Velden Beveiliging

Ontvang vacatures direct in je mailbox