BDG Beveiliging


BDG Beveiliging


BDG Beveiliging is een particulier beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsdienstverlening. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Barneveld, met aanvullende surveillance-opstartkantoren in de regio. Onze diensten kunnen zowel nationaal worden aangeboden vanuit eigen beheer als in samenwerking met onze gevestigde partners. Hoewel wij een relatief jong bedrijf zijn, putten wij uit meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Met deze uitgebreide kennis en ervaring positioneert BDG Beveiliging zich als uw totaalleverancier op het gebied van beveiliging.

BDG beveiliging

Over BDG Beveiliging

Beveiliging is een menselijke aangelegenheid en het zijn onze medewerkers die het verschil maken. Bij BDG Beveiliging hechten we veel waarde aan de selectie van onze beveiligers, en we hanteren zorgvuldig het BDG DNA-profiel bij deze keuze. Dit profiel staat voor medewerkers die zich onderscheiden door net dat beetje extra te geven in dienstverlening, uitstraling, pro-actieve houding en een hoog niveau van integriteit. Hierdoor zijn wij in staat om voor u het verschil te maken, en dit gaat verder dan slechts beveiliging. Bij ons is DIENSTVERLENING dan ook een begrip dat we met hoofdletters schrijven.

Onze beveiligers worden niet alleen geselecteerd op basis van hun vakbekwaamheid, maar ook op hun vermogen om een positieve indruk achter te laten en een proactieve benadering te tonen. Het BDG DNA-profiel is onze leidraad om ervoor te zorgen dat onze medewerkers niet alleen voldoen aan de technische vereisten, maar ook de menselijke touch toevoegen die essentieel is voor hoogwaardige beveiligingsdienstverlening. U kunt erop vertrouwen dat onze toewijding aan dienstverlening en integriteit uw verwachtingen overtreft. Bij BDG Beveiliging streven we ernaar om niet alleen te voldoen aan, maar te excelleren in uw beveiligingsbehoeften.

Diensten

BDG Beveiliging biedt uitgebreide beveiligingsdiensten aan voor zowel bedrijven als particulieren, waarbij wij fungeren als een complete dienstverlener op het gebied van beveiliging. Wij voorzien in diverse behoeften, waaronder mobiele surveillance, objectbeveiliging, receptiediensten, collectieve beveiliging en tijdelijke beveiliging. Voor meer gedetailleerde informatie over deze verschillende diensten nodigen wij u uit om de bovenstaande blokken te verkennen.

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, en wij staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of specifieke behoeften te bespreken die u mogelijk heeft op het gebied van beveiliging. Wij streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke beveiligingsvereisten.

Overzicht beveiligingsbedrijven

Bekijk de volgende bedrijven direct:
Beveiligingsbedrijf Sure Security Service
Beveiligingsbedrijf VGN Security Group
Beveiligingsbedrijf Nimo Dog Security
Beveiligingsbedrijf Vossec Security
Beveiligingsbedrijf Van Bokhoven Security
Beveiligingsbedrijf Van Der Velden Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Gideon Security

Ontvang vacatures direct in je mailbox