Vossec Security


Vossec Security


Binnen Vossec Security is het idee van een veiligheidsbegeleider ontstaan als reactie op de groeiende vraag binnen verschillende zorginstellingen en de toenemende mate van agressie en veiligheidsrisico’s binnen de huidige zorgstructuur. Zowel voor cliënten als medewerkers staat het streven naar een veilige omgeving centraal, zowel op het werk als in de woonomgeving.

Vossec security

Over Vossec Security

Het hoofddoel van de veiligheidsondersteuner is het bieden van ondersteuning aan het primaire zorgproces en proactief ingrijpen bij mogelijke escalaties, evenals het bijdragen aan een veilige leef- en werkomgeving voor zowel cliënten als medewerkers. Het accent ligt hierbij op het handhaven van de zorgkwaliteit, waarbij de inzet gericht is op het ondersteunen van zorgprofessionals en cliënten.

Bij dreigende escalaties staat de veiligheidsondersteuner paraat om het zorgpersoneel te assisteren. Met een uitstraling van vertrouwen en een goed begrip van de behoeften van cliënten, fungeert de veiligheidsondersteuner als het bekende gezicht dat rust bewaart en ondersteuning biedt bij het voorkomen van escalaties.

Onze zorgvuldig geselecteerde veiligheidsondersteuners, vaak afkomstig uit defensie en/of beveiliging, gaan niet uit de weg bij escalerende situaties. Ze onderscheiden zich echter door hun uitgebreide ervaring en training binnen de zorgsector.

Maatwerk is van essentieel belang, waarbij de taken van de veiligheidsondersteuner worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Afhankelijk van de vraag van de klant kunnen ook diverse ondersteunende taken binnen de zorg worden toegevoegd aan de verantwoordelijkheden van de veiligheidsondersteuner.

Diensten

Zorgbeveiliging

In zorginstellingen is de laatste tijd een groeiende toename van agressie en veiligheidsrisico’s op de werkvloer opgemerkt, een situatie die men graag wil vermijden. Om dit te voorkomen, is het implementeren van zorgbeveiliging essentieel. Hierdoor blijft de focus altijd gericht op het zorgproces. De zorgbeveiliger staat garant voor ondersteuning van zorgmedewerkers en hun cliënten. Als het welzijn van je personeel een prioriteit is en je streeft naar een veilige werkomgeving, kies dan voor zorgbeveiliging om het zorgproces soepel en optimaal te laten verlopen. Alles voor een optimale beveiliging in de zorg!

Zorgbeveiliger

Bij dreigende escalaties op de werkvloer komt de zorgbeveiliger direct in actie om het zorgpersoneel te ondersteunen. Deze veiligheidsondersteuner beschikt over de juiste kwalificaties en soft skills om zijn of haar taken effectief uit te voeren. Zo waarborgt deze professional vertrouwen op de werkvloer en handelt hij of zij naar de behoeften van de cliënt. Met andere woorden, de veiligheidsondersteuner heeft een goed inlevingsvermogen en weet proactief te reageren op elke onveilige situatie.

Beveiliging in de Zorg

Bij beveiliging in de zorg staat maatwerk centraal, en dat is precies waar wij voor staan. Elke zorginstelling is uniek, en op elke werkvloer zijn verschillende behoeften. Door hieraan tegemoet te komen, kun je pas echt een veilige omgeving creëren. De zorgbeveiliging wordt in overleg met jou opgezet, waarbij de taken van de zorgbeveiliger worden afgestemd op de specifieke situatie. Soms kunnen ook diverse ondersteunende taken binnen de zorg aan de zorgbeveiliger worden toegewezen. Dit is allemaal afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Waar hebben jouw werknemers behoefte aan op de werkvloer? Laat het ons weten! Wij komen graag met jou in contact om samen te zorgen voor een veilige werkomgeving door beveiliging in de zorg mogelijk te maken.

Overzicht beveiligingsbedrijven

Bekijk de volgende bedrijven direct:
Beveiligingsbedrijf Sure Security Service
Beveiligingsbedrijf VGN Security Group
Beveiligingsbedrijf Nimo Dog Security
Beveiligingsbedrijf Van Bokhoven Security
Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Van Der Velden Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Gideon Security

Ontvang vacatures direct in je mailbox