Van Bokhoven Security


Van Bokhoven Security


Van Bokhoven Security & Service heeft zich gedurende vele jaren gevestigd als een toonaangevende dienstverlener op het gebied van beveiliging, met expertise in evenementen, de zorgsector en bouwlocaties. Als een gerespecteerd beveiligingsbedrijf met erkenning van de VEB, waarborgen wij de hoogste normen in veiligheid.

van bokhoven security

Over Van Bokhoven Security

Onze toegewijde medewerkers zijn niet alleen uitstekend opgeleid, maar zijn ook in het bezit van essentiële certificaten zoals BHV en VCA. Bovendien hebben zij specifieke trainingen gevolgd in Safety Care Assistance, waardoor zij in staat zijn om niet alleen standaardtaken uit te voeren, maar ook ondersteuning te bieden aan zorgprofessionals. Deze ondersteuning kan variëren van het begeleiden van agressieve patiënten naar een andere locatie tot andere vormen van zorggerelateerde assistentie. Kiezen voor Van Bokhoven betekent kiezen voor hoogwaardige beveiligingsdiensten, of het nu gaat om de zorgsector, bouwlocaties of evenementen. Wij staan garant voor professionele veiligheidsoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Diensten

Ben je op zoek naar betrouwbare en sociale beveiligingsdiensten voor jouw zorginstelling of bouwplaats? Dan ben je bij Van Bokhoven Security aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar langdurige beveiliging of een veilige sfeer wilt creëren voor jouw feest of evenement, wij bieden gespecialiseerde evenementenbeveiliging aan. Voor elke opdracht selecteren wij persoonlijk de meest geschikte beveiligers, die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften.

Overzicht beveiligingsbedrijven

Bekijk de volgende bedrijven direct:
Beveiligingsbedrijf Sure Security Service
Beveiligingsbedrijf VGN Security Group
Beveiligingsbedrijf Nimo Dog Security
Beveiligingsbedrijf Vossec Security
Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Van Der Velden Beveiliging
Beveiligingsbedrijf Gideon Security

Ontvang vacatures direct in je mailbox